lördag 26 december 2009

Annan dag.



Idag e det två dagar tills Liam är två månader!

Idag skulle vi egentlgien till min mormor men Johan mådde inte så bra så vi stannade hemma. JUst nu sover lilla plutten och då passar vi på att städa och tvätta lite. Och koppla av hehe. Inte ofta man får en ensam stund längre=) Nu förtiden sover Liam för det mesta på natten vilket är jätte skönt!

Innan man fick barn så när man ahde lediga dagar så kunde man ibland sitta bara hemma i dagar i sträck utan att göra något på dagarna, vilket man blev väldigt uttråkad av. Man satt vid någon av dom berömda skärmana "Tv:n" eller "datan". Men tillsist blev det också tråkigt. Nu får man aldrig riktigt lediga dagar hehe, och man känner aldrig att man inte har något att göra presic så när man väl har tid för tv eller datan så är det lite roligare att sitta vid dom hehe. Ja man uppskattar faktiskt den lediga tiden mycket mera än vad man gjorde innan. Och uttråkad hinner man inte bli. Det är så roligt med barn även om man kan bli sjukt frusterad ibland men jag skulle ju aldrig aldrig göra detta ogjort!!

2 kommentarer:

nilla sa...

Sååå fin Liam är=)....Hoppas ni haft en underbar jul..Å ja när dom små liven sover så får man ta sej lite tid å koppla av lite å umgås men det är inte alltid man hinner då man har en liten som ska ha uppmärksamhet:)...Redan två månder?det är hemskt vad tiden går fort...Min lille tös blir en månad om 4 dagar:S...puss

Emmzy sa...

Tack så mycket gumman=) Nä det blir ont om ledig tid ibland=) ja hehe visst går tiden snabbt! helt sjukt! Känns som det inte alls var länge sedan jag såg han för första gången efter det att han kom ut=)

Dom växer dom små liven. Innan man vet ordet av så är dom snart 15 år och ska gå på fest och röka haha...

puss