onsdag 6 januari 2010

Nyåret och Hummern!



Får skriva lite om nyåret ändå. Har helt glömt bort det!

Nyåret firade vi hos mattias. Vi var ca 14st. 15 med liam! Yeees han var med till tio. Vi åt trerättersmiddag, lyssnade på musik och pratade en massa. Liam sov under middagen:) Duktig liten bebis!

Vi tio lämnade vi Liam hos min mamma för att sedan komma tillbaka igen!

Fast typ en tredjedel var nyktra på festen. Jagvar nykter, johan och en annan till körde och en var gravid i vecka 35! Så ösiget var där inte. Mer mys, prat och vänta in tolvslaget var det istället men det var skönt dagen efter iaf!

Vid tolvslaget skickade vi upp "thailändska lycktor" istället för raketer vilket jag nästan tyckte var både roligare och mysigare!

Hemma igen var vi vid ca två. Helt lagom! festen hade dött lite och vi skulle hämta vår Liam! När vi var hemma ville inte Liam sova. Han hade ju sovit hel tiden från 19-02 så han var ju inte trött. Så det blev att vi åt hummer när vi kom hem!:) Har aldrig ätit det innan men gott var det, typ som kräftor!. Så vi satt uppe till 05 på natten med Liam, hummern och tv!

Detta är första gången på länge jag är helt nykter på nyåret (och ser raketerna klart hehe) Men det var ett väldigt mysigt och roligt nyår!





Inga kommentarer: