onsdag 9 september 2009

Barnmorskan-glycosbelastning.

Idag var jag hos barnmorskan 8.10 för att göra min så kallade glycosbelastning. SJukt drygt att sitta och vänta på det. Man skulle vänta i ca två timmar efter att man hade druckit den äckliga söta drycken:S Piii!

Och när Barnmorska hämtade mig igen i väntrummet så tog dom två stick i fingret för att kolla vad det låg på och kolla mitt PH värde (tror jag att det var iaf)

Det vissade sig att jag har gravidtetsdiabetes:(:( Så nu ska jag inte gå kvar hos den BM som jag brukar utan ska bli inskriven på specialist mödravården på KK.
Till råga på det så hade jag lågt blodvärden så BM sa att jag skulle köpa järntabletter på apoteket och ta dom 2ggr per dag. Inte konstigt att jag har kännt mig trött och hängig på sistonde!

Så idag skulle jag egentligen jobbat på kvällen men känner mig inte alls pigg på det. Så jag sjukanmälde mig faktiskt. Just för att man inte mår så bra verken psykiskt eller fysiskt. Känns som jag inte vill eller kan hjälpa någon som inte mår bra när man själv inte mår alls bra:(

Inga kommentarer: