onsdag 23 september 2009

Halvtidssjukskriven.

Idag var jag på specialist MVC från 9 till 14. Blev mycket prat om min graviditetsdiabetes, och vad jag skulle äta och inte äta. Fick både prata med en dietist, diabetesdoktor, en vanlig doktor och barnmorskan. Och ta blod prov. 6 hela rör tog jag. Usch trodde jag skulle svimma. Men som tur var så satt johan där och höll mig i hand hehe. (om ni inte vet det redan nu så måste jag ju säga att jag har en liten skräck för nålar och sprutor:S) Sen åt jag lunch på sjukhuset.

Innan
jag gick till sjukhuset idag så vaknade jag och johan vid 7 och då gick vi direkt till hampus för att väcka honom hehe, gick inte riktigt att få tag på han och deras pappa var väl lite orolig för att han inte skulle vakna. Men han var uppe:P Så ja vi gick tillbaka igen. Så det blev en lite morgon promenad=) Sen frukost sen sjukhuset.

Men jag måste bara ursäkta mig lite, känns som jag inte har hört av mig så mycket till folk och inte träffat folk heller.. Men det är nog bara för att det känns som jag har väldigt mycket i huvudet nu och måste börja mer att tänka på graviditeten och bebisen mer än vad jag har gjort innan. Och detta med min graviditetdiabetes. Men jag hoppas ni förstår=) Jag ska försöka ändra på det, men måste bara få in lite rutiner i vardagen.

/Kramar E

Inga kommentarer: