söndag 19 juli 2009

Helgen!

På kvällen på fredagen efter att vi hade varit på stranden så kom mattias och jeanette till oss. Vi(dom) drack lite, spelade musik och pratade lite. Det var trevligt=) Blev lite trött sen på kvällen bara, och lite trött på den höga musiken:S

Men efter mattias och jeanette hade åkt så började johan grilla, i sitt fulla tillstånd hehe. Han grillade revbenspjäll och tre kotletter. hehe han trodde nog att jeanette och mattias skulle stanna för att äta ockå. Medans han grillade gick jag och la mig för jag var trött.


Dagen efter på lördagen så tog vi det rätt lugnt. Vaknade rätt sent. Och vi skulle på födelsefest ida. Victoria och therese hade fyllt år:P Så dom hade fest i eslöv. Jag, carolinbe och oliver åkte till eslöv tillsammans. (johan var rätt trött idag så det blev inte att han följde med:( När vi kom dit var det inte så mycket folk där men sen kom fler och fler folk inrusande:P Så det blev nog en rätt stor fest tillslut!:) Men vi åkte hem rätt tidigt för caroline skulle jobba dagen efter. Men dom timmarna vi var där var trevligt:P God pasta sallad:P Blev en del prat med marie om vår lilla tvist och almänt minglande.

Inga kommentarer: