torsdag 6 augusti 2009

Aktiv!



Dom fina lamporna vi köpte på bauhouse=)

Jisses, jag borde få pris på att jag är den mest aktiva gravida kvinnan i år för gud vad jag gör mycket! Idag har jag hjälpt till att tapetserat, tvättat, plockat undan, städat, hjälpt till att slippa utemöbler, hämtat saker från min gamla lägenhet och handlat fast där följde jeanette och camilla med så dom hjälpte mig att bära. Sen har jag inte vilat alls förutom när jeanette och camilla var hos oss i ca 3 timmar:-)
Någon målning av gaderoben blev det tyvärr inte:-( men får göra det imon så att jag kan börja använda våran fina gaderob:)
Just nu sitter jag och äter gröt. Ska duscha sen. Sen lägga mig för usch vad trött man blir av att vara "hemmafru" hehe;) jag stiger upp vid ca 10-12 och äter frukost sen börjar jag med alla sysslor som behövs direkt. Fram till typ nio-tio på kvällen. Så det blir heltids arbete hehe. Sen plus det går man och bär på 10-15kg extra för att man är gravid! Nä, stolt över mig själv är jag! Och så klart stolt över johan och david som går upp ännu tidigare än mig och renoverar en massa! Vardagsrummet är typ klart. Det e bara typ listorna som saknas!

Inga kommentarer: