tisdag 11 augusti 2009

Klara!



Foto taget på kvällen






Vardagsrummet!



Vår fina fondvägg=) Innan allt är klart!

Iaf med vardagasrummet och nästan hela gaderoben. Vi tapetserade gaderoben med en fondvägg:P Spillet som blev över från fondväggen i vardagsrummet. Men det räckte bara till två border i gaderoben så vi ska beställa nytt sen när vi gör vid hallen.
Vardagsrummet enligt mig blev riktigt snyggt! Helt i min smak, typ lite afrikansk stile på det hela! SOm tur är så gillar ju Johan också den stilen:P Så vardagsrummet var det aldrig något tjaffs om!

Hallen är vi inte klara med, för det hann vi inte. sen bebis rummet kommer väl lite senare, det är gästrum nu. Och vårt sovrum ska vi nog itne göra vid! Ok, den tapeten i sovrummet är kanske inte den vi ville ha där från början och sen är det tapeten ltie för föräldrar som är 40 år och ahr två barn och volvo. Men när vi sover i rummet så är färgerna lite av ett lugn. Och tapeten är ju inte ful så vi ska behålla den tillvidare=) Köket vetifan vad vi ska göra med det hehe.. det har vi knappt tänkt på. Men färgen i köket kan man leva med=) lite för mycket hål i den bara:S

Sen till hösten ska vi troligen bygga ut trädgården om vi får bygglov. Man måste ha bygglov från komunen för att bygga ut trädgården. Så det ska vi fixa. Men jag tror itne att det ska vara något problem eftersom dom som bodde här innan fick det=)

Inga kommentarer: